Дом за възрастни хора "Лилия"

  • Публикувана на: 19/02/2020
    • Драгалевци, София град, София, България
  • Прегледи: 4

Дом за Възрастни Хора „Лилия“ е регистриран в Агенция за социално подпомагане под номер 01596-0001. Домът покрива всички стандарти и изисквания. Сградата е газифицирана, има монтирана външна топлоизолация и ПВЦ дограма, осигуряващи уют и топлина през зимните месеци, както и прохлада през летните.
На разположение на настанените в дом “Лилия“ има обширен двор, който през топлите месеци се превръща в красива „цветна градина“ предлагаща възможност за почивка на открито и приятни разговори. Там домуващите могат да се занимават дори и с градинарство.
Домът разполага с 10 спални помещения, част от които със собствен санитарен възел. На разположение на всички възрастни хора живущи в дома има голяма, слънчева всекидневна и трапезария , които са събирателен център за всички на по чаша ароматен чай, приятелска раздумка или пък за любимия сериал по телевизията.
За всички настанени възрастни хора в Дом „Лилия“ се грижи екип от хора, с опит. Грижата е денонощна.
Поддържането на високо ниво на хигиена и чистота както за всеки индивидуално, така и в цялата сграда е приоритет и не правят компромиси.
Медицинските лица в дома следят и се грижат за приемането на индивидуални медикаменти съгласно тяхното предписание за всеки домуващ по определен график на седмична база.
Дом за стари хора “Лилия“ има посещения от общопрактикуващ лекар, който прави прегледи и осъществява необходимото медицинско наблюдение.
Екипът на Дом за възрастни хора „Лилия“ е съставен от професионалисти в областа. Съсъатвен е от санитари, които са на разположение 24 часа в денонощието и с радост биха обгрижили вашите близки.
Част от екипа в продължение на 6 години е и общо практикуващ лекар, който следи здравословния статус на всички домуващи.
Част от екипа в продължение на 6 години е и общо практикуващ лекар, който следи здравословния статус на всички домуващи.
за повече информация моля посетете https://domliliya.com/

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Подобни бизнеси