Кърти чисти извозва

  • Публикувана на: 03/07/2019
    • София град, София, България
  • Прегледи: 285

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД
КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА СОФИЯ
Най-добрите цени за кърти чисти извозва в София и страната.
Извършваме къртене с професионална техника. Спрямо нужната работна дейност, разполагаме с много инструменти за къртене на бетон, къртене на тухли, къртене на стени, рязане на арматура, къртене на дограма, къртене на врати, разбиване на стени, рязане на бетон и пробиване на дупки.Нашата професионална фирма чисти извозва всякакъв тип строителни отпадъци. Може да ни се доверите работим прецизно и без забележки товарим всичко в чисти чували и го извозваме. Държим на коректността и почистваме всичко до прашинка. След всеки ремонт било то къртене или сухо строителство има строителен боклук за извозване.И не на последно място фирмата ни предлага извозване на всички отпадъци или материали. Извозваме боклуци, керемиди, тухли, ботонни парчета, дървета и др. Ние пакетираме отпадъците и ги извозваме до законосъборазните за това места. Можем да помогнем и за преместването на вашият дом или покъщнина.Имаме опит с повече от 15000 проекта в страната. Работим бързо, коректно и на най-добри цени за къртачни услуги и къртене чистене и извозване.Къртене на бетон, бетонни конструкции, тухлени стени.
Премахване на стари дограми и врати преди смяната им.
Пробиване на отвори и дупки във всякакъв диаметър.
Събаряне на сгради, къщи, зидове и всякакъв вид постройки.
Финни дейности като премахване на фаянс, теракот, мозайка и др.Почистване на работните помещения след къртенето.
Събиране на всички отпадъци на едно място и пакетиране в чували.
Пренасяне на остатъчният продукт от ремонта до превозните средства.
Финно почистване на прахоляка и прахта след ремонтната дейност.
Почистване на мазета и тавани от ненужни боклуци.Извозване на всички отпадъци след услугите къртене и почистване до регламентираните за това места.
Разполагаме с набор от превозни средства подходящи както за извозване на отпадъци така и за дейности като извозване на инвентар.
Не се плашим от големината на извозвания товар.

Youtube video


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Подобни бизнеси