AMAX GAS / АМАКС ГАЗ

  • Публикувана на: 01/02/2019
  • Обновена на: 05/05/2020
    • с. Мрамор, София град, София, България
  • Прегледи: 246

АМАКС ГАЗ, официален представител на IMMERGAS в България и част от IMMERFIN GROUP, предлага комплексни решения за отопление, охлаждане и производство на БГВ, подходящи за вашето жилище, къща или индустриален обект.
Независимо дали ремонтирате съществуващ апартамент или изграждате нов дом и търсите кондензен газов котел, термопомпа, хибридна система, бойлер на газ, соларен панел или конвектор, ние предлагаме решения за енергийно ефективен дом през всеки сезон. Чрез структурен подход към въпросите на производството и енергоспестяването за всяка нова система, сграда или производствена дейност, ние предоставяме възможността за изпълнение на проекти с по-високи стандарти за устойчивост и енергийна ефективност. Нaшата цел не е да прилагаме предварително определени решения, а по-скоро да се изправяме пред всеки нов проект със следните амбициозни цели от самото начало: намаляване на отпадъците, загубите на енергия и вредните емисии. Фокусирайки се върху целия жизнен цикъл на енергийната система, ние ще извървим с вас целия път от първоначалната концепция и препоръка за оптимизирано индивидуално решение, до анализа, оценката и икономическата обосновка.
Портфолиото на АМАКС ГАЗ обхваща както цялостни решения с високоефективни системи, така и компоненти от техниката на управление и дистанционно обслужване, приложими за производствени предприятия, обществени и административни сгради. Независимо дали е частна сграда, ресторант, хотел, банка, училище, болница или държавна институция, нашият комплексен процес от услуги осигурява създаването на устойчиви във времето енергийни системи, които да отговарят на нуждите на общността и в същото време са в синхрон с функционалната ефективност, бюджета, гъвкавостта в бъдеще и съответната поддръжка.
При нас можете да откриете кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи, соларни системи, бойлери, конвектори, газови камини и външни отоплители, арматура за газ, продукти за терморегулация, аксесоари и ситеми за газдетекция, инфрачервени отоплители, топловъздушни апарати на водещи производители като: IMMERGAS, Pietro Fiorentini, Winterwarm, Alke, Geca, Italkero и други.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Подобни бизнеси