КРЕДИТ РИСК КОНСУЛТ - КРЕДИТИ И ЗАЕМИ ОТ БАНКИ

  • Публикувана на: 27/06/2018
  • Обновена на: 12/06/2024
    • Център, Стара Загора, Стара Загора, България
  • Прегледи: 243

Посредничество и консултиране при всякакъв вид кредити
Телефон: 0877 377 391
- намираме възможно най-изгодните условия за Вашия кредит
- при възможност, договаряме специални условия
- съдействаме с изготвянето и подаването на необходимите докуенти в банката
- организираме и координираме подписването на договора за кредита
- без такса за консултация
- без такса за предварително проучване
- услугите ни се заплащат само ако е получено одобрение на кредита

Добре познаваме особеностите на всяка банка, ще Ви дадем безпристрастен съвет, ще Ви разкрием важни детайли от договорите за кредит.


Какво печелите?

СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ
При неправилно подбран кредит, крайната сума, която ще върнете, може да бъде доста по-голяма, отколкото при друг кредит. Ако кредитът е голям, разликата може да бъде

доста солидна. Ще изхабите и доста средства под формата на такси за кандидатстване, ненужни допълнителни услуги, които отежняват кредита и т.н.

СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ
Ще Ви бъдат необходими доста време и нерви, за да обиколите всички банки, докато във всяка една от тях се опитват да Ви убедят, че техните условия са най-добри.

БЕЗПРИСТРАСТНОСТ
Нашата дейност не е обвързана с конкретна банка. Целта ни е да намерим най-добрите условия за Вас измежду всички оферти на банките.


Банките, с които основно работим: UniCredit Булбанк, ДСК, ОББ, Райфайзен Банк, Експресбанк, СиБанк, Пощенска банка, ПИБ

ПРИОРИТЕТИ
Главният приоритет на Компанията е да защитава интересите на Клиентите си и те да бъдат доволни от предоставяната им услуга. Това е ключът към успеха на Компанията, който ние постигаме. Повечето от Клиентите ни се обръщат многократно към нас за следващи заеми, защото харесват услугата, която предлагаме. Те споделят, че не само биха се възползвали от услугите ни отново, но също така биха препоръчали на приятел, което за нас означава много!

ПЕРСПЕКТИВИ
Очакванията ни са все повече хора от обществото да се обръщат към компании като нашата заради персоналното и коректно обслужване и предоставяне на услугата.

ОБСЛУЖВАНЕ
Клиентите ни харесват удобното и персонално обслужване, съдействие относно процедура по кандидатстване и финализиране на сделката. Консултантът е лицето на бизнеса ни. Работи се усърдно, за да се изградят персонални и същевременно професионални отношения, да се разберат индивидуалните потребности и възможности на всеки Клиент.

ЦЕЛ НА ЗАЕМА
Нашите Клиенти използват получените заеми от банките за разнообразни цели, като плащане на битови сметки, закупуване на бяла и черна техника, ремонти на жилища и обзавеждане, лечения и медицински нужди, образование и други. Клиентите с малък и среден бизнес използват отпусканите заеми като оборотни средства или малки инвестиции.
Посетете и нашата фейсбук страница: https://web.facebook.com/pg/credit.risk.consult/

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Подобни бизнеси